1 Expertise 2 Branches:

Wij zijn expert in social marketing, maar wij willen volledige expert zijn. Dus wij hebben ons naast social marketing verder gespecialiseerd. Onze expertise is social marketing voor Automotive & Vastgoed. Dit is omdat wij natuurlijk passie hebben voor deze 2 branches, omdat ons werk is gebasseerd op passie en op niets anders hebben wij voor de 2 branches gekozen. 

In de automotive branche is retargeting normaal erg lastig, want als je alle bezoeker retarget zal men ook de, hoe wij ze noemen, "Dromers" retargeten. Dit was een GIGANTISCH probleem voor al onze klanten aangezien zij in de hogere prijsklasse verkopen. Dit probleem oplossen, een toename in verkoop en het verkoopproces versnellen? Voor AM Media is dat bekend terein.

 

Hogere prijsklasse:

Wij werken voornamelijk met automotive dealers die verkopen in de hogere prijsklasse. Dit is omdat wij een wijd netwerk hierin hebben en wij hierbij ook ONWIJS veel kunnen doen op gebied van influencer marketing, maar ook omdat wij hiervan de problemen en de oplossingen daarvoor weten en begrijpen.

Veel autodealers die verkopen in de hogere prijsklasse kennen de "Dromers". Dit zijn mensen die heel erg dromen van een mooie auto, maar hier het budget niet voor hebben. Deze "Dromers" zullen zich op uw website gaan verdiepen in hun droomauto, maar dit heeft dus effect op uw website verkeer en marketing. AM Media kent dit probleem, heeft er een lange tijd mee getest, maar heeft de oplossing.

Mail naar feike@am-media.nl om te kijken of u klant kunt zijn.

 

Virtual Reality:

U heeft zonder twijfel wel eens gehoord van Virtual Reality. AM Media is meer dan fan van innovatief werken, dus Virtual Reality hoort daarbij. Ook houdt de wereld en de toekomst van Virtual Reality, dit is te zien aan de omhoogschietende marktcijfers. De omzet cijfers waren in 2016 2,01 Miljard, maar in 2018 is dit al 8,23 miljard en men verwacht in 2022 meer dan 45miljard!!

Virtual Reality in de Automotive wereld is geweldig voor uw klanten. U kent misschien wel het zinnetje "We kijken eerst nog even verder" of misschien noemen ze zelfs de naam van uw concurrentiedealers. Dit komt omdat men nog altijd het huis uit moet om te oriƫnteren welke auto's waar staan. 2018.... Komop men wordt lui dus help ze hierbij even ;)

AM Media maakt een Virtual Reality Tour van uw showroom, zodat men al rond kan kijken in uw showroom zonder dat zij ooit de bank hoeven te verlaten.

Mail naar feike@am-media.nl om te kijken of u klant kunt zijn.

 

Klant kunnen zijn?

Klant zijn van AM Media was aan het begin makkelijk, we waren starters natuurlijk is het dan makkelijk. Nu is AM Media, als zij mailen, maar 3 bedrijven aan het mailen. AM Media wil niet meer dan 2 klanten per merk en per provincie. Dit omdat onze partners voorlopen op elke concurrent. Als alle dealers dezelfde service hebben, loopt er nooit iemand voor.

Dus als er interesse is in innovatieve marketing, dan kunt u mailen naar feike@am-media.nl en zal er worden gekeken of er mogelijkheden zijn.