Volledige Expertise:

Wij zijn experts in social marketing, maar om onze marketing nog verder te perfectioneren focussen wij op enkele niches. Onze focus ligt voornamelijk bij aankopen met een hoge drempel en vaak ook vele mensen die enkel kijken. Doordat wij voornamelijk werken met bedrijven in de gekozen niches, hebben wij al veel data en kennis van waar en wanneer adverteren nodig zal zijn.

Laat AM Media ervoor zorgen dat er niet alleen meer verkeer naar uw platformen komt, maar dat er ook een groot aantal daadwerkelijk converteren.

 

Hogere prijsklasse:

Om nog verder te specialiseren hebben wij vanaf de start al gefocust op de hogere prijsklasse auto's en merken. Dit niet enkel omdat daar hoge drempels zijn, maar vaak zijn er op deze websites onwijs veel "dromers". Wij noemen deze bezoekers dromers, omdat deze vaak dromen van een mooie auto en er graag wat meer over lezen en zien, maar niet het budget hebben om daadwerkelijk de aankoop te doen.

Ondanks dat deze mensen met onwijs veel passie voor een specifieke auto waarschijnlijk niet snel een aankoop zal doen, kunt u deze mensen converteren naar social media. Doordat deze mensen zoveel passie hebben voor auto's zijn dit vaak trouwe volgers en vergroten zij uw engagement en dus uw bereik enorm!

Mail naar info@am-media.nl om te kijken of u klant kunt zijn.

 

Automotive paradigm:

Wij bieden voor de autoverkopers de automotive paradigm aan. Dit is onze volledige service van marketing en content creatie. Uw website en winkel krijgt ongetwijfeld veel bezoekers, maar het gaat uiteindelijk overal om de conversie. Als men niet converteert dan wordt er niks verdiend. AM Media zorgt door onze professionele foto- en videografen ervoor dat u natuurlijk uw social media content meer dan perfect krijgt, maar wij leveren zelfs de optie voor een serieuze hoge kwaliteit promo-video.

Deze content creatie in combinatie met onze marketing zorgt er gegarandeerd voor dat u meer conversie zal hebben in de winkel en ook op uw website! Als wij deze belofte niet nakomen dan krijgt u gewoon uw geld terug, zonder dat wij ook maar 1 vraag stellen.

Mail naar info@am-media.nl om te kijken of u klant kunt zijn.

 

Klant kunnen zijn?

Klant zijn van AM Media was aan het begin makkelijk, we waren starters natuurlijk is het dan makkelijk. Nu is AM Media, als wij mailen, maar 3 bedrijven aan het mailen. AM Media wil niet meer dan 1-2 klanten per merk en per provincie. Dit omdat onze partners voorlopen op elke concurrent. Als alle dealers dezelfde service hebben, loopt er nooit iemand voor.

Dus als er interesse is in innovatieve marketing, dan kunt u mailen naar info@am-media.nl en zal er worden gekeken of er mogelijkheden zijn.