Webshop specialisatie:

Wij zijn experts in social marketing, maar om echt van gigantische waarde te zijn specliaseren wij ons verder in enkele niches. Enkele hoog drempelige niches, maar wij werken ook veel in e-commerce. Wij begonnen in de hoge drempel niches, maar door onze kennis van webshops, begonnen wij ons volledig te verdiepen in de funnels en marketing voor webshops.

Na een tijd merkte wij dat retargeting zonder twijfel 1 van de belangrijkste vormen van marketing is voor deze websites en winkels. Wat wij vaak zien is dat vele merken/winkels deze retargeting onwijs specifiek aanpakken, dit alles behalve effectief voor uw klanten. Na vele onderzoeken bleek dat 58% van de mensen deze superspecifiek retargeting erg negatief ontvangen.

Laat AM Media ervoor zorgen dat uw websiteconversies en brand-awareness onwijs toeneemt. 

Neem gerust contact met ons op via info@am-media.nl.

Innovators get 100%
imitators get 0%
— Sam Ovens

Uw voordelen:

AM Media biedt naast onze marketing service ook enkele grote voordelen voor u en uw bedrijf. Wij zijn enorm specifiek met nieuwe partners. Als wij marketing doen voor een specifiek bedrijf en een ander merk ons benaderd die op 1 vlak concurreert met onze huidige partners, dan zullen wij NOOIT ingaan op het aanbod. Dit gaat zelfs zo ver dat wij zelfs niet in zullen gaan op het aanbod, als zij meer bieden dan onze huidige partners betalen.

Naast dit gigantische voordeel, bieden wij ook nog onze extra's zoals content creatie op hoog niveau, copywriting en zelfs segmentatie voor uw nieuwsbrief. Dit zijn de enige services die wij naast social marketing aanbieden.

Laat AM Media ervoor zorgen dat uw webshop en merk de markt domineert. 

Neem gerust contact met ons op via info@am-media.nl.

 

Onze beloftes:

Doordat wij marketing doen voor grote merken en bedrijven hebben wij, naast de standaard AM Media belofte nog een beschermende belofte. De AM Media belofte is dat wij beloven dat wij beter zullen presteren in social marketing dan ieder ander marketingbureau of marketeer. Maar naast deze belofte, beloven wij ook dat wij nooit zullen vermelden dat wij marketing voor u doen. Dit is een bescherming voor u en vooral uw reputatie.

Dit is de reden dat u ook nergens testimonials of reviews van ons ziet. Excuses als u deze wel wilt zien...

Als wij niet beter presteren in social marketing dan uw huidige marketingbureau of marketeer, dan krijgt u uw geld terug en een maand gratis marketing.

Contact:

Heeft u interesse in het horen wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt altijd contact met ons opnemen via info@am-media.nl. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen

Wij horen graag van u!