Join AM Media:

AM Media is zonder twijfel het meest innovatieve bedrijf van Nederland, hoe raar dit ook klinkt het is waar. Wat ik zelf vaak hoor is dat wij zelfs te vroeg zijn met onze service. Dit is ook wat ik altijd wil houden, innovatief en voorlopen op elke mogelijke concurrent in Nederland.

Wat wij niet verwachten:

- Diploma voor een specifieke opleiding.
- 4 jaar werkervaring of wat dan ook, als je resultaten kan leveren maakt ervaring niks uit.
- Het grootste CV mogelijk.

Wat wij wel verwachten:

- Werken met passie.
- Nieuwe uitdagingen.
- Zelf idee├źn inbrengen. 
- De wil in je te hebben om te winnen.
- Als het echt nodig is zullen er enkele lange dagen zijn.

Marketeer Vacture.jpg

Marketeer:

Wij zijn natuurlijk een marketing-bureau dus marketeers zijn ALTIJD fijn! Social marketing kennis is fantastisch als je dit al hebt! Wij kunnen je ook onze curcussen en notitie's doorsturen zodat je alles kan leren. AM Media vervangt vaak grote marketing-bureaus met afgestudeerde marketeers, dus uitdaging en een beetje competitie is er ZEKER.

Webdesigner Vacature.jpg

Website Genie:

Voor de Real Estate Paradigm zullen enkele funnels gemaakt moeten worden op websites. Dit is een grote uitdaging want je weet nooit in welke taal de website is gemaakt, hoe de back-end is enz. De grote lijnen zijn wel bekend, maar eigen inbreng en kleine extra's worden ALTIJD gewaardeerd

Content Creator Vacature.jpg

Content Creator:

Als je foto- of videograaf bent denk ik serieus dat AM Media de beste plek is om ooit te werken. Ik wil de beste van de beste zijn, dus je zal ook echt met geweldige apparatuur werken! De beste & nieuwste drones AM Media gaat hier snel over de top. De beste van Nederland zijn eist natuurlijk kwaliteit ;)