Content is natuurlijk erg belangrijk voor een marketing-bureau, van advertentie content tot website content, alles is belangrijk. AM Media heeft de belofte altijd voor te lopen op elke mogelijke concurrent, hierdoor moeten wij wel altijd kwaliteit leveren. Wij werken voornamelijk in de hogere prijsklasse auto's en de hogere prijsklasse vastgoed. Dus naast een toffe baan ga je ook nog is met de grootste luxe producten om!

Bij AM Media krijg je gewoon je eigen klanten. Je hoeft niet het hele land door te reizen om content te schieten, maar je krijgt een klant in je provincie. Bij deze klant ben jij en misschien zelfs jij en nog een teamlid verantwoordelijk voor de content van die klant. Je werkt dus alleen of met 1 ander, dit omdat jij dan niet een gigantisch team hebt die jou in de weg loopt, de klant hoeft maar met 1-2 content creators te communiceren en jullie kunnen er gewoon met alle eer en trots vandoor als er geweldige content is geschoten.

Progress Over Emotion
— Feike Leemkuil

Dit is misschien wel iets lastigs voor enkele. AM Media verdiend natuurlijk door kwaliteit te leveren, dit wordt dan ook verwacht. Het werk is heel chill en rustig als je kwaliteit levert, maar als deze kwaliteit er niet is dan zul je dit ongetwijfeld gaan horen van de klant. Dit is wel een nadeel van je eigen klanten hebben, als er 1 weg gaat moet jij kijken wat jij beter had kunnen doen. Dit is zeker niet om je af te schrikken, maar om realistisch te blijven. Wij worden betaald voor resultaten, dus als deze er niet zijn worden we niet betaald...

Join AM Media als Content Creator:

Wat wij bieden:
- Een chille baan, serieus easy als je maar kwaliteit levert.
- Mooi inkomen, hoeveel hebben we het over!
- Werken met het leukste en beste apparatuur.
- Werken met de leukste bedrijven, van exclusieve sport-auto's tot villa's.
- Online curcussen want leren is altijd belangrijk.
- Landelijk netwerk van content creators.

Als jij weet dat je dit kan en je graag wil werken met de tofste appratuur, dan kan je me mailen! feike@am-media, als onderwerp graag "Vacature Content Creator". Vertel even iets van de volgende dingen:
- Waarom zou ik jou moeten aannemen?
- Ben je zelfverzekerd genoeg dat je zelf idee├źn durft in te brengen en ook commentaar aan kan?
- Laat even een video zien van wat je hebt gemaakt, een link kan ook, maar ik wil wel iets zien.
- Welke camera heb je zelf? Want soms zou je wel je eigen camera moeten gebruiken...
- Ben je een beetje stress-bestendigd? Er wordt snel aanlevering van content verwacht en soms zal je appart moeten werken in te dure huizen of te dure auto's. Wat natuurlijk ook heel tof is!!!
- Dan vertel nog even wat over jezelf, zoals hobby's enz. 

Ik reageer 100%! Maar wees please niet slijmerig en overdreven. Thanks en hopelijk spreek ik je snel!