AM Media is een marketing bureau, dus marketeers zijn altijd prettig. AM Media werkt voornamelijk in social marketing, met enkele uitzondering naar nieuwsbrief segmentatie. Wij werken voornamelijk met Automotive bedrijven, van de hogere prijsklasse & Vastgoed verkopers, wederom van de hogere prijsklasse. Als je al kennis hebt van social marketing is dit echt meer dan geweldig, als je nog niet heel veel hiervan weet kunnen wij je altijd enkele dingen leren en vertellen. 

Als marketeer bij AM Media krijg je gewoon je eigen klanten. Aan het begin zal er iemand met je meekijken, maar na een tijd krijg je gewoon je eigen klanten. Je werkt dus niet meer aan een klein stukje van het totaalproces, maar je werkt aan het totaalproces. Hierdoor zal er niemand jou tegenwerken, hoeft de klant alleen maar met jou te communiceren en kan jij alle eer en credits krijgen als er een gigantische stijging in winst is bij de klant.

Progress Over Emotion
— Feike Leemkuil

Dit is misschien wel iets lastigs voor enkele. AM Media verdiend natuurlijk door resultaten te leveren, dus deze worden wel verwacht. Het werk is heel chill en rustig als je resultaten levert, maar als deze resultaten er niet zijn dan zul je dit ongetwijfeld gaan horen van de klant. Dit is wel een nadeel van je eigen klanten hebben, als er 1 weggaat moet jij kijken wat jij beter had kunnen doen. Dit is zeker niet om je af te schrikken, maar om realistisch te blijven. Wij worden betaald voor resultaten, dus als deze er niet zijn worden we niet betaald...

Join AM Media als Marketeer:

Wat wij bieden:
- Een chille baan, serieus easy als je maar resultaten behaald.
- Mooi inkomen, hoeveel hebben we het over!
- De meest toffe klanten! Ik houd niet zo van kleine klanten.
- GIGANTISCH veel uitdaging, ik hou super veel van concurreren!
- Vele curcussen voor niks, want blijven leren is altijd belangrijk!
- Landelijk netwerk van marketeers

Als jij weet dat je dit kan en je graag wil concurreren met een groep mensen die universitair afgestuurd zijn in marketing, dan kan je me mailen! feike@am-media, als onderwerp graag "Vacature Marketeer". Vertel even iets van de volgende dingen:
- Waarom zou ik jou moeten aannemen?
- Ben je zelfverzekerd genoeg dat je zelf idee├źn durft in te brengen en ook commentaar aan kan?
- Heb je al kennis van social marketing? Zo ja, vertel even waarvan.
- Welke curcussen heb je gevolgd, als je niks hebt gevolgd no stress ik regel dit voor je!
- Als je al een keer enkele advertentie's hebt opgezet, zeg even hoe je dit voorbereid enz.
- Dan vertel nog even wat over jezelf, zoals hobby's enz. 

Ik reageer 100%! Maar wees please niet slijmerig en overdreven. Thanks en hopelijk spreek ik je snel!