AM Media biedt aan makelaars The Real Estate Paradigm aan, hiervoor moet er een funnel online gemaakt worden. Hier hoef je dus maar enkele pagina's te programmeren en maken, maar het nadeel is dat je nooit weet ik welke omgeving dit moet. Je weet nooit in welke taal of in welk CMS systeem de website is, je weet ook nooit iets wat je kan verwachten van een back-end. Je zult de grote lijnen van de funnel op papier krijgen en dan kan je natuurlijk zelf dingen toevoegen als dit effici├źnter is, beter werkt of gewoon mooier is.

Als Website Genie, zo noem ik het want je hebt vele soorten volgens mij, krijg je bij AM Media de taak om deze funnel te plaatsen bij de klant. Dus je hoeft niet maar 1 stukje te maken bij elke klant, dit omdat jij dan gewoon het hele proces zelf controleerd en er niemand in jou werkveld werkt, de klant hoeft maar met 1 iemand te communiceren en jij kan er vandoor gaan met alle eer als de funnel perfect loopt en er veel convercies zijn.

Misschien zullen enkele klanten denken "Hee een webdesigner of programmeur, die kan ons ook vast wel even dit en dit maken." Als dit gebeurt krijg je deze extra's natuurlijk gewoon direct uitbetaald, wij halen hier nog geen winstmarge meer uit. Dus je kan altijd nog enkele extra's aanbieden voor sommige klanten.

Progress Over Emotion
— Feike Leemkuil

Dit is misschien wel iets lastigs voor enkele. AM Media verdiend natuurlijk door resultaten en kwaliteit te leveren, dus deze 2 worden wel verwacht. Het werk is heel chill en rustig als je resultaten en kwaliteit levert, maar als deze 2 er niet zijn dan zul je dit ongetwijfeld gaan horen van de klant. Dit is wel een nadeel van je eigen klanten hebben, als er 1 weggaat moet jij kijken wat jij beter had kunnen doen. Dit is zeker niet om je af te schrikken, maar om realistisch te blijven. Wij worden betaald voor resultaten & kwaliteit, dus als deze 2 niet worden geleverd worden we niet betaald...

Join AM Media als website Genie:

Wat wij bieden:
- Een chille baan, serieus easy als je maar kwaliteit levert.
- Mooi inkomen, hoeveel hebben we het over!
- Werken met de leukste bedrijven, van exclusieve sport-auto's tot villa's.
- Online curcussen want leren is altijd belangrijk.
- Landelijk netwerk van web-designers en programmeurs.

Als jij weet dat je dit kan en je graag wil werken met de tofste appratuur, dan kan je me mailen! feike@am-media, als onderwerp graag "Vacature Website Genie".
Vertel even iets van de volgende dingen:
- Waarom zou ik jou moeten aannemen?
- Ben je zelfverzekerd genoeg dat je zelf idee├źn durft in te brengen en ook commentaar aan kan?
- Kan je een website laten zien die je hebt gemaakt?
- Ben je een beetje stress-bestendigd? Er wordt snelle aanlevering verwacht van de makelaar.
- Dan vertel nog even wat over jezelf, zoals hobby's enz. 

Ik reageer 100%! Maar wees please niet slijmerig en overdreven. Thanks en hopelijk spreek ik je snel!