Marketing opties:

Social Marketing is natuurlijk gemakkelijk zeggen, maar wat doen wij nou echt precies. Omdat social marketing bij vele onbekend is hebben wij hier onze specialiteiten in onze expertise benoemt. U ziet inderdaad dat wij geen 35 opties aanbieden, wij bieden maar 7 services aan en met deze 7 opties presteren wij beter dan marketingbureaus met grote teams en 35 opties. Als ik zou moeten kiezen op 35 opties of resultaten zal ik het wel weten...

Copywriting:

Dit is zonder twijfel onze beste kwaliteit. U ziet voornamelijk social media advertenties met onwijs korte teksten, men denkt dat dit werkt omdat de aandacht makkelijk vast te houden is. Dit is volkomen fout... AM Media schrijft volgens het principe van Direct Response, de marketingkeuze van David Ogilvy.

Dit is een vorm van copywriting wat daadwerkelijk verkoopt, dit lijkt ons wel handig bij het adverteren: "wat daadwerkelijk verkoopt!"

Retargeting:

Dit doen wij het liefst en het meest. De resultaten hiervan zijn GEWELDIG! Hierbij adverteren wij op mensen die een specifieke actie hebben gedaan, maar bijv. niet de afspraak hebben ingepland. Hier kan natuurlijk op getarget worden, zodat men alsnog die afspraak inplant.

Weet u dat maar 2% van de bezoeker op het eerste websitebezoek converteren..
Wist u dat 95% uw website verlaat zonder ook maar iets met uw bedrijf te doen...
Wist u dat 70% van de geretargete mensen 70% kans hebben om toch te converteren!
Wist u dat retargeting ads 149% meer kans hebben om te converteren dan normale ads...

Om deze reden zijn wij de grootste fan van retargeting.

 

AM Media Secret:

Dit kan ik niet helemaal uitleggen. Dit maakt AM Media speciaal. Dit is de reden waarom social marketing voor ons een machine is, als wij er 1000,- euro in doen, komt er 5000,- of 10.000,- uit. Deze manier van adverteren heeft test-tijd nodig, maar als de optimale is gevonden... Dan is het een machine die inderdaad die 10.000,- uit de machine...

Ik zal 1 ding weggeven, 598 meer kansen dan de concurrentie! Nu snapt u ook waarom ik deze niet helemaal uitleg, ik blijf het liefst 598 stappen voor op mijn concurrentie...

 

Lookalike Targeting:

Veel marketingbureaus zijn eindeloos op zoek naar de juiste interessegroep waar uw ideale klant in zit. AM Media gaat voor zekerheid en zoekt gewoon mensen die identiek zijn aan uw huidige klanten. Uw huidige klanten zijn uw ideale klanten, dus een kopie van een huidige klant is een ideale klant...

Als ik het zo verwoord snap ik persoonlijk niet helemaal waarom men naar die interessegroep blijft zoeken...

 

Customer Targeting:

U wilt soms een update van uw bedrijf melden, nieuwe producten laten zien of wat dan ook, maar dan enkel en alleen aan uw klanten. Dit kan gemakkelijk... Ja u kunt serieus adverteren op enkel en alleen uw klanten, men die een kooprelatie met u heeft. Het is geen folder die u opstuurt... Social Marketing Customer Targeting is de makkelijkste en sterkste manier van uw klanten bereiken.

Deze converteren altijd SUPER! Want u gaat uw huidige, dus ideale, klant benaderen met iets wat u verkoopt.

 

Brand Awareness:

Niet elke keer dat er wordt gekocht komt dit door een advertentie. Brand-Awareness levert veel op! Kijk bijv. naar misschien uw telefoon, uw sportschoenen of zelfs het drinken wat u drinkt.

Heeft Apple of Samsung geadverteerd zodat u deze telefoon heeft gekocht?
Heeft Nike geadverteerd zodat u deze schoenen kocht?
Heeft Coca Cola of Spa geadverteerd zodat u het drinkt?

Het antwoord weet u, nee tuurlijk niet u kent het merk.

AM Media is grote fan van deze advertenties rond de tijd dat het nodig is. Als het bijv. Januari is zal AM Media een advertentie voor de tandarts inzetten. Want statistieken laten zien dat men op 2-9 januari ineens bedenken dat de suiker waarschijnlijk niet goed waren voor de tanden en willen naar de tandarts. 

Deze stijging in interesse zit in ELKE branche!

 

Custom Audience:

Hier zit ook een klein AM Media geheimpje achter. Bij deze manier van adverteren neemt het algoritme al snel de riemen in de hand. Wij hebben enkele termen, wij vinden uw "Tower of Babel" en raken niks aan tot na "The Garden of Eden". Dat is ons geheim naar geen torenhoge advertentiekosten!

Mensen die social marketing proberen, proberen meestal eerst deze vorm van marketing. Deze vorm van marketing is Facebook's manier van uw omzet af te pakken. AM Media weet weer een manier van het algoritme en Facebook zo gebruiken dat ook deze manier van adverteren werkt als een machine.

 

Social Media Management:

Wij kennen het algoritme als onze broekzak, dus we zouden dom zijn als we niks op social media zouden doen. Social Media is natuurlijk nog altijd een gratis manier van mensen bereiken, als u wilt weten hoe u bijv. op Facebook presteert klik dan HIER.

AM Media biedt social media management aan. Hierbij kunt u een social strategy,  community building, reputation management en een social ROI verwachten. U kunt uw team laten posten en het laten afhangen van geluk of u groeit, of het door een expert laten doen en zekerheid tot groei hebben.