DSC05044.jpg.png

Wie ben ik?

Als u mij ziet ziet u natuurlijk enkel een jong iemand, maar met lichtelijke tegenzin wil ik toch enkele dingen over mij vertellen en hoe ik zeker ben van mijn zaak.

Ik ben Feike Leemkuil, 18 jaar en geboren in Bathmen. Na een lange tijd gewoon doen wat er wordt verwacht en naar school te gaan, begon ik enorme passie te hebben voor marketing en verkopen. Maar omdat ik totaal niet in de schoolbanken thuis hoor, ben ik gaan lezen en leren.

Naast mijn gigantische passie voor werken is powerliften mijn grote liefde. Hoe kort mijn nacht is geweest, of hoe lang de dag hierna is geweest heeft 0 invloed op het feit dat ik de sportschool in ga.

Passie:

Als u vraagt aan iemand die mij ook maar een beetje kent, zult u horen dat ik onwijs veel passie heb voor wat ik doe. Er zijn eindeloos veel dagen geweest, dat 1-3 uur slaap standaard was. Dat ik 7 dagen per week aan het werk ben is en zal altijd een feit blijven, niet alleen 7 dagen maar ook het liefst zo lang mogelijk. Ik heb zo enorm veel passie voor wat ik doe, dat ik er de veiligheid van een inkomen en een opleiding voor op heb gegeven. Door deze passie heb ik ook echt honderden uren zelfstudie gedaan. 

De passie zit zelfs verwerkt in de naam en het logo van AM Media. AM komt van de AM kloktijd. Maar omdat ik altijd tussen 00:00 en 06:00 veel werkte is de halve cirkel achter de punt ontstaan. Mijn passie zie je dus niet alleen terug in mijn werkwijze en uw resultaten, maar ook in de naam en het logo.

Hoe het begon:

De vraag die ik echt vaak krijg is hoe dit allemaal begon en wat mijn verleden is. Dit begon allemaal eigenlijk door social media. Doordat er vele influencers ontstonden, schoot ik vaak content voor deze influencers. Hierdoor verdiende ik niet alleen bij via fotografie, maar groeide mijn bereik van social media platformen ook erg. Via affiliatie marketing en het coachen van andere kwamen mijn eerste online inkomens. Daarna is alles snel veranderd, ik begon met opstaan om 4:30 in de ochtend om te werken en leren. Toen bedacht ik mij al snel dat mijn werk van toen mij veel tijd kostte, dus ik nam ontslag.

Door het inkomen van affiliatie marketing en fotografie kon ik onwijs veel investeren in curcussen en trainingen. Na een tijd vroeg ik me sterk af waarom ik nog elke dag naar school ging, dus ik stopte met school en ging 100% voor mijn dromen en doelen. Ik zag mezelf 1 van die "lucky" mensen worden die zonder opleiding gigantisch veel bereikt.

Toen was AM Media geboren ;)

Toekomst:

U zult na het lezen hiervan begrijpen, waarom ik 7 dagen per week en 18 uur per dag werk. Dat AM Media zo hard groeit komt door mijn doelen en dromen. Mijn doel is het uitgroeien tot een succesvolle ondernemer, maar niet alleen in marketing. Ik heb gigantisch veel passie voor vastgoed, auto's en de mode-wereld, dus daarin zal ik mijzelf zeker laten horen en zien. 

Mijn uiteindelijke droom is niet gekoppeld aan inkomen en auto's. Mijn doel is landelijk invloed hebben op de markt en jongeren motiveren te doen waar zij passie voor hebben. Vaak horen deze jongeren: "Je moet geluk hebben om zo groot te worden". Het doel is dat ik aan hen kan laten zien dat je gigantisch veel kan bereiken als je maar hard werkt en gewoon nooit stopt

Contact:

Als u na het lezen van dit nog vragen heeft, over AM Media en de komende plannen.

Neem gerust contact op via:

feike@am-media.nl