Social Marketing AM Media

Social Marketing:

Social Marketing is DE manier van de juiste mensen bereiken. Door verschillende soorten advertenties bereikt AM Media de ideale klant, of terwijl een identiek persoon vergeleken met uw huidige klant. 

Social Marketing wordt door vele aangeboden, maar AM Media kent social marketing niet alleen maar begrijpt het ook. Marketeers zeggen vaak "refresh the creative", dit is de reden waarom vele graphic designers aanwezig zijn. Als de advertentie goed is getarget kan men dezelfde advertentie 5 jaar lang gebruiken. Dit scheelt dus direct kosten, want de graphic designers hoeft er bij ons maar 1 te zijn.

Het is erg lastig, dat geef ik toe, maar social marketing is een machine. Deze machine veranderd 1.000,- al snel in 5.000,- of 10.000,-.

People Don’t Buy What You Do.
People Buy WHY You Do What You Do.
— Simon Sinek

Content Creatie:

Met content brengt u uw bedrijfsverhaal over, uw bedrijfsverhaal is het belangrijkste wat er bestaat bij social marketing. Dus laat content creatie professioneel aangepakt worden!

Content creatie wordt bij AM Media ook zeker serieus genomen. AM Media werkt samen met content creators met onwijs veel ervaring. AM Media loopt ook nog altijd 1 stap voor met content creatie. Virtual Reality, 4k Drone video, 8k 360 graden foto & video of zelfs 8k normale video AM Media kan serieus alles op het gebied van conten creatie.

Waar andere mensen nog een afstandsbediening hebben voor de camera onder een drone, heeft AM Media een bril waarmee wij bepalen wat de drone filmt...

Content Creation AM Media
The Market Is Just Survival Of The Fittest.
If You Add More Value You Win, It’s That Simple.
— Sam Ovens

Innovatie:

AM Media staat voor innovatie, als wij zien dat mensen ons beginnen te kopiëren zien wij dat we de goede kant op gaan en bewegen we weer vooruit.

Wij zullen echt ALTIJD 1 stap voorlopen op de concurrentie, dit komt door onze ervaring en mindset.

Men kijkt naar wat zij denken dat de markt wil, AM Media praat met de markt dus WEET wat de markt wil. Men denkt te weten wat de markt wilt, maar die mensen zijn niet de markt, die mensen zijn de mensen.

Het klinkt erg verwarrend, maar als groep van 5 kan je NOOIT bedenken van een groep van 10 miljoen wil... Als je aan de 10 miljoen mensen vraagt wat zij willen, dan weet je wat 10 miljoen mensen willen!

AM Media FUTURE.png
AM Media Consultant

Consultancy:

Marketing is natuurlijk nog altijd 1 van de belangrijke dingen in- en rondom een bedrijf. Om deze reden traint AM Media ook marketeers om te marketen op de manier van de toekomst. De markt beweegt, maar marketing stagneert bij vele...

Onze oprichter - Feike Leemkuil, heeft met vele bedrijven gewerkt om social media te groeien en deze volgers te converteren naar klanten. Hij heeft ervaring in social marketing, influencer marketing & affiliate marketing. 

Na een lange tijd in dit vak, is wat voor andere nog een raadsel is voor Feike al een proces geworden...