1 Expertise 2 Branches:

Wij zijn expert in social marketing, maar wij willen volledige expert zijn. Dus wij hebben ons naast social marketing verder gespecialiseerd. Onze expertise is social marketing voor Vastgoed & Automotive. Dit is omdat wij natuurlijk passie hebben voor deze 2 branches, omdat ons werk is gebasseerd op passie en op niets anders hebben wij voor de 2 branches gekozen. 

In de vastgoed branche is retargeting normaal erg lastig, want als je alle bezoeker retarget zal men ook de, hoe wij ze noemen, "Dromers" retargeten. Dit probleem oplossen, een toename in verkoop en het verkoopproces versnellen? Voor AM Media is dat bekend terein.

 

The Real Estate Paradigm:

AM Media heeft een andere verkoopmanier voor de vastgoed branche. Dit idee is zo goed dat het bijna klinkt als een sprookje. Als een makelaardij dit idee implementeert:

- Houdt de makelaardij tijd over.
- Houdt de makelaardij geld over.
- Verdiend de makelaardij meer.

Dit klinkt als een mooie verkoop-opsomming, maar ik ben onwijs trots om zonder te liegen te kunnen zeggen: "Het is allemaal echt en het werkt.". Gelooft u mij niet? U kunt op het moment nog met AM Media om tafel om te kijken of u 1 van de klanten kunt worden. Dat is wederom niet overdreven, wij willen max. 3 klanten per provincie.

Dit omdat onze partners voor zullen lopen op de concurrentie. Als AM Media dit idee bij iedereen implenteert, zullen onze partners niet meer voorlopen...

EMAIL NAAR: FEIKE@AM-MEDIA.NL om te kijken of u klant kunt zijn.

 

Vastgoed Marketing:

Wilt u uw huidige manier van verkopen om geen enkele reden veranderen? Jammer want u loopt veel mis, maar AM Media kan ook enkel uw marketing oppakken. De duur van een verkoop neemt onwijs toe, dit is omdat niemand wat doet met krachtige retargeting. 

Nederland heeft, naast de partners van AM Media, serieus geen enkele makelaar die een krachtige social marketing strategie heeft. Dit zijn wederom geen mooie praatjes, er zijn op dit moment 3 makelaars die wel retargeten. Maar wat er gebeurt met die advertenties is dat men diezelfde advertentie 5-8 keer per dag ziet, dan werkt die al niet meer...

Wij vertellen u graag wat wij kunnen betekenen voor u.

Email naar: feike@am-media.nl

 

Klant kunnen zijn?

Klant zijn van AM Media was aan het begin makkelijk, we waren starters natuurlijk. Nu is AM Media, als zij mailen, maar 3 bedrijven aan het mailen. AM Media wil niet meer dan 3 klanten per provincie. Dit omdat onze partners voorlopen op elke concurrent. Als alle makelaars dezelfde service hebben, loopt er nooit iemand voor.

Dus als er interesse is in innovatieve marketing, dan kunt u mailen naar feike@am-media.nl en zal er worden gekeken of er mogelijkheden zijn.